metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata       متالورژی دیتا

به لطف خدا،metallurgydata کاملترین و پر بازدیدترین(آمار حقیقی و قابل باز دید)مرجع اطلاعات مواد و متالورژی با بیش از 1300 عنوان ،شامل هزاران متن،کتاب،تصویر،فیلم تخصصی در خدمت شما می باشد.پاسخ به سئوالات و مشاوره رایگان با تجربه20 سال تحقیق و مطالعه در شاخه های مختلف متالورژی.

آماده معرفی طرح ها و واحدهای صنعتی موفق و نو آور بصورت ویدئو و متن در این مجموعه هستیم.

http://kiau.ac.ir/~majidghafouri
09356139741:tel
ghfori@gmail.com
با عرض تقدیر و تشکر از توجه و راهنمایی کلیه علاقمندان
با ctrl+f موضوعات خود را در متالورژی دیتا پیدا کنید

پیامرسان تلگرام: metallurgydata@

بارکد شناسایی آدرس متالورژی
بایگانی
 

وقتی صحبت از متالورژی می‌شود، معمولاً می‌دانیم که صحبت از ساخت دانه‌ها و ذرات کوچکتر برای ایجاد فلزات سخت‌تر است. اما محققان دقیقاً چگونه به این دانه‌ها دست می‌یابند؟
گروهی از محققان دانشگاه "براون"(Brown) روشی را برای خرد کردن نانو خوشه‌های فلزی یافته‌اند که به تولید فلزاتی منجر می‌شود که تا چهار برابر سخت‌تر از ساختارهای طبیعی خود هستند. این روش جدید کاملاً متفاوت از روش‌های معمول سخت کردن فلزات است.
 "او چن" استادیار شیمی در دانشگاه "براون" از محققان این مطالعه گفت: چکش زدن و سایر روش‌های سخت کردن فلزات همگی از راه‌های بالا به پایین برای تغییر ساختار دانه فلز هستند و کنترل اندازه دانه‌ای که در نهایت به دست می‌آید، بسیار دشوار است.
وی افزود: کاری که ما انجام داده‌ایم، ایجاد بلوک‌های نانوذرات سازنده است که وقتی آنها را تحت فشار قرار می‌دهید با هم ترکیب می‌شوند. از این طریق می‌توانیم دانه‌های با اندازه‌ یکنواختی داشته باشیم که بتوان آنها را دقیقاً برای خواص پیشرفته تنظیم کرد.
 تیم تحقیقاتی برای این تحقیق از نانوذرات طلا، نقره، پالادیوم و سایر فلزات استفاده کرده و مولکول‌های آلی به نام "لیگاند"(ligand) را که به طور کلی از تشکیل پیوندهای فلز-فلز بین ذرات جلوگیری می‌کنند، به شکل شیمیایی از آنها جدا کرد. سپس این خوشه‌ها تنها با کمی فشار توانستند با هم ترکیب شوند.
 در نهایت مشخص شد که سکه‌های فلزی ساخته شده با این روش، دارای قابلیت رسانایی الکتریکی و بازتاب نور تقریباً مشابه با فلزات استاندارد هستند، اما خصوصیات نوری آنها به طرز چشمگیری تغییر کرده است.
"چن" گفت: به دلیل آنچه به عنوان اثر "پلاسمونیک"(plasmonic) شناخته می‌شود، نانوذرات طلا در واقع سیاه مایل به ارغوانی هستند، اما هنگامی که ما به آن فشار وارد می‌کنیم، می‌بینیم که این خوشه‌های ارغوانی ناگهان به رنگ طلایی روشن تبدیل می‌شوند. این یکی از راه‌هایی است که می‌توانیم بفهمیم که در واقع توده طلا تشکیل داده‌ایم.
  محققان در حال حاضر به دنبال استفاده از این روش در محصولات تجاری هستند، زیرا اجرای شیمیایی آن نسبتاً ساده است. "چن" در حال حاضر این روش را به ثبت رسانده است و هم برای صنعت و هم برای جامعه علمی پتانسیل بالایی را برای آن می‌بیند.

https://s17.picofile.com/file/8423756668/9911_84t999.jpg

 
مجید غفوری

مواد

مواد پیشرفته