metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata       متالورژی دیتا

به لطف خدا،metallurgydata کاملترین و پر بازدیدترین(آمار حقیقی و قابل باز دید)مرجع اطلاعات مواد و متالورژی با بیش از 1300 عنوان ،شامل هزاران متن،کتاب،تصویر،فیلم تخصصی در خدمت شما می باشد.پاسخ به سئوالات و مشاوره رایگان با تجربه20 سال تحقیق و مطالعه در شاخه های مختلف متالورژی.

آماده معرفی طرح ها و واحدهای صنعتی موفق و نو آور بصورت ویدئو و متن در این مجموعه هستیم.

http://kiau.ac.ir/~majidghafouri
09356139741:tel
ghfori@gmail.com
با عرض تقدیر و تشکر از توجه و راهنمایی کلیه علاقمندان
با ctrl+f موضوعات خود را در متالورژی دیتا پیدا کنید

پیامرسان تلگرام: metallurgydata@

بارکد شناسایی آدرس متالورژی
بایگانی

http://s6.picofile.com/file/8252731484/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84_%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1%DB%8C_%D8%A2%D9%84%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%85_%D9%88_%D9%81%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%86.jpg

کامپوزیت‌های الیاف کربن یکی از بهترین موادی هستند که در دهه‌های اخیر به دلیل خواص شگفت آور خود کاربرد گسترده‌ای به ویژه در صنعت خودرو پیدا کرده‌اند.
اتصال کامپوزیت‌های الیاف کربن و آلومینیوم که دو مورد از پرکاربردترین مواد مورد استفاده در صنعت خودروسازی جدید هستند همواره با مشکلاتی روبه‌رو بوده است. برای نمونه یکی از لازمه‌های دستیابی به اتصال مطلوب تمیز بودن کامل هر دو سطح است تا فر‌آیند اتصال به خوبی اتفاق بیافتد. دستیابی به چنین ویژگی به دلیل آلودگی‌هایی که معمولا طی تولید این اجزا وجود دارد، فرآیند اتصال این دو ماده را قدری با دشواری رو‌به‌رو می‌کند، چراکه سطح آلومینیوم به دلیل فرآیندهای شکل دهی معمولی که آن را طی می‌کند همواره دارای مقادیری از روغن است در حالی که سطح کامپوزیت‌های الیاف کربن به دلیل استفاده از عوامل جداساز از قالب همواره دارای درصدی از این مواد بر روی خود هستند. روغن و عامل جدا کننده سطحی! دو عاملی که چسبیدن مناسب را عملا غیر ممکن می‌کنند!در حال حاضر روند اتصال این سطوح به این صورت است که ابتدا طی فرآیندی دستی و به وسیله‌ی حلال‌ها و یک سطح خورنده دو سطح از آلودگی پاک می‌شوند تا اتصال بهتر صورت گیرد. روشن است که بهره‌گیری از چنین روشی علاوه بر نیاز به کارگر ماهر، هزینه و همچنین مضرات زیادی برای محیط زیست -به دلیل استفاده از حلال‌های شیمیایی- در پی خواهد داشت. گروه پژوهشگران ارنل راه‌حلی ارائه داده‌اند که با استفاده از لیزر و می‌توان لایه‌ای از مواد روی سطوح را پاک کرده در نتیجه نیازی به حلال‌ها یا نیروی انسانی نخواهد بود.
در این روش، لیزر به درون خارجی‌ترین لایه‌ی ماده نفوذ کرده و سطحی از آلومینیوم دست نخورده و تمیز را در معرض تماس با کامپوزیت الیاف کربن قرار می‌دهد که منجر به اتصال مستحکم و خالی از نقص دو قطعه به هم خواهد شد. این روش همچنین گام مهمی در جهت خودکارسازی و ماشینی کردن فرآیند تولید به ویژه در تولید انبوه خواهد بود.
آزمون‌های انجام شده تا به حال نشان داده‌اند که این روش می‌تواند استحکام برشی اتصال بین دو قطعه را تا ۱۵ درصد و استحکام کششی آن را تا ۱۶ درصد بهبود دهد که این در کنار بهبود ۲۰۰ درصدی توان جذب انرژی به ایمنی بالاتر قطعات در طی تصادف یا ضربات طی فرآیندهای صنعتی می‌انجامد.

مجید غفوری

جوشکاری

متالورژی