metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata       متالورژی دیتا

به لطف خدا،metallurgydata کاملترین و پر بازدیدترین(آمار حقیقی و قابل باز دید)مرجع اطلاعات مواد و متالورژی با بیش از 1300 عنوان ،شامل هزاران متن،کتاب،تصویر،فیلم تخصصی در خدمت شما می باشد.پاسخ به سئوالات و مشاوره رایگان با تجربه20 سال تحقیق و مطالعه در شاخه های مختلف متالورژی.

آماده معرفی طرح ها و واحدهای صنعتی موفق و نو آور بصورت ویدئو و متن در این مجموعه هستیم.

http://kiau.ac.ir/~majidghafouri
09356139741:tel
ghfori@gmail.com
با عرض تقدیر و تشکر از توجه و راهنمایی کلیه علاقمندان
با ctrl+f موضوعات خود را در متالورژی دیتا پیدا کنید

پیامرسان تلگرام: metallurgydata@

بارکد شناسایی آدرس متالورژی
بایگانی

ماکروویوماکروویو
ماکروویو نوعی از امواج الکترومغناطیسی است که در واقع امواجی رادیویی با فرکانس بسیار بالا هستند. هر چه فرکانس تشعشع بالاتر رود، طول موج آن کمتر می‌شود و به همین علت به آن (ماکروویو) یعنی امواج کوتاه می‌گویند. اشعه مادون قرمز و ماوراء بنفش و X هم از امواج الکترومغناطیسی هستند؛ اما طول موج آن‌ها حتی از امواج ماکروویو هم کوتاه‌تر است. این امواج ممکن است در برخورد با یک ماده، منعکس، منتشر یا جذب شود.
مواد فلزی این امواج را کاملاً منعکس می‌کنند. اغلب مواد غیر فلزی مثل شیشه و پلاستیک امواج را از خود عبور می‌دهند و موادی که جاری آب هستند مانند غذاها و حتی انسان، انرژی این امواج را جذب می‌کنند. اگر سرعت جذب انرژی یک ماده بیش از سرعت از دست دادن آن باشد، دمای آن ماده بالا می‌رود.

ماکروویو چگونه کار می‌کند؟
در ماکروویو یک وسیله بنام مگنترون وجود دارد که این امواج را تولید می‌کند. این امواج با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می‌شود و در فضای ماکروویو فر پخش می‌شود و توسط دیوار فلزی آن منعکس شده و روی ماده غذایی متمرکز می‌گردد. مولکول‌های آب درون غذا دارای دو قطب مثبت و منفی هستند؛ زمانی که در معرض امواج ماکروویو قرار می‌گیرند، با همان فرکانس امواج شروع به نوسان می‌کنند و مرتباً جهت قطب مثبت و منفی آن‌ها جا به جا می‌شود.
مولکول‌ها حدود میلیون‌ها بار در ثانیه نوسان می‌کنند و در حین حرکت به مولکول‌های اطرافشان برخورد می‌کنند. در نتیجه به علت اصطکاک دمای ماده غذایی به سرعت بالا می‌رود. بسیاری از محقق‌ها معتقدند که امواج ماکروویو آن قدر انرژی دارند که بتوانند ساختار مولکول‌های غذا را تخریب کرده و موجب سرطان شوند.
وقتی که امواج ماکروویو به مولکول‌های مواد غذایی برخورد می‌کنند باعث پاره شدن و تغییر ساختار آن‌ها شده و ماهیت آنان را تغییر می‌دهد و سپس شما این مولکول‌هایی را که مثلاً دیگر مولکول پروتئین نیستند را می‌خورید و بدن شما یک مولکول ناشناخته را دریافت کرده و بعداً تبدیل به بافت‌های سرطانی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود!
 کاربردهای ماکروویو
ماکروویو در جامعه امروز ما کاربردهای فراوانی دارد. گستره وسیع این کاربردها، امور مخابرات رادار، تحقیقات فیزیکی، داروسازی، اندازه گیری‌های صنعتی، حرارت دادن و خشک کردن محصولات غذایی، کشاورزی و حتی پختن غذا را در بر می‌گیرد. یکی از مزایای مهم امواج ماکروویو در مخابرات، پهنای باند وسیع آن است. بنابر نظریه مخابرات مقدار اطلاعاتی که می‌توان انتقال داد مستقیماً با پهنای باند موجود متناسب است.
از طرفی برای برقراری یک ارتباط خوب بین دو نقطه سیگنال باید دقیقاً متمرکز و سپس به سوی آنتن گیرنده هدف گیری می‌شود؛ لذا با توجه به اینکه فرکانس‌های ماکروویو این قابلیت را دارند، برای ارتباط نقطه به نقطه بی سیم ایده آلند. جالب است بدانیم که پخش برنامه‌های رادیو و تلویزیون بر اساس تمرکز امواج نبوده بلکه بر این اساس که سیگنال رادیویی در یک ناحیه حتی الامکان وسیع انتشار یابد به همین دلیل فرکانس‌های پخش امواج AM و FM و تلویزیون از گستره ماکروویو بسیار پایین ترند.

لینک دانلود فیلم استخراج و ذوب طلا در ماکروویو خانگی 11 مگابایت

لینک دانلود کیفیت بالاتر ویدئو 118 مگابایت