metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata       متالورژی دیتا

به لطف خدا،metallurgydata کاملترین و پر بازدیدترین(آمار حقیقی و قابل باز دید)مرجع اطلاعات مواد و متالورژی با بیش از 1300 عنوان ،شامل هزاران متن،کتاب،تصویر،فیلم تخصصی در خدمت شما می باشد.پاسخ به سئوالات و مشاوره رایگان با تجربه20 سال تحقیق و مطالعه در شاخه های مختلف متالورژی.

آماده معرفی طرح ها و واحدهای صنعتی موفق و نو آور بصورت ویدئو و متن در این مجموعه هستیم.

http://kiau.ac.ir/~majidghafouri
09356139741:tel
ghfori@gmail.com
با عرض تقدیر و تشکر از توجه و راهنمایی کلیه علاقمندان
با ctrl+f موضوعات خود را در متالورژی دیتا پیدا کنید

پیامرسان تلگرام: metallurgydata@

بارکد شناسایی آدرس متالورژی
بایگانی

مطالعات جدید محققان دانشگاه رایس نشان می‌دهد نقاط کوانتومی حاصل از زغال‌سنگ یک آنتی‌اکسیدان قوی، مؤثر، ارزان و زیست‌سازگار است و توانایی مقابله با رادیکال‌های آزاد را دارد.

بسیاری از بیماری‌ها از قبیل حمله قلبی و سکته مغزی ناشی از استرس اکسیداتیو است.

در این حالت تعادل رادیکال‌های آزاد و آنتی‌اکسیدان‌ها از بین می‌رود و بدن را با مشکلات جدی مواجه می‌کند.

افزایش تعداد رادیکال‌های آزاد منجر به آسیب به بافت‌ها و اختلال در عملکرد ارگان‌های مختلف، بدن می‌شود.

آنتی‌اکسیدان‌ها یک روش مؤثر برای مقابله با استرس اکسیداتیو است. این مواد یا از طریق مواد غذایی و یا از طریق دارو وارد بدن می‌شوند.

آنتی‌اکسیدان‌های اصلی:

- لوتئین: این گروه آنتی‌اکسیدان در انواع کلم (کلم بروکلی، گل‌کلم و برگ کلم)، انواع میوه‌ها، سبزیجات نشاسته‌ای (ذرت، نخود فرنگی) تخم‌مرغ و سبزیجات برگ‌دار وجود دارد.
- سلنیوم: یک ماده معدنی موجود در غذاهای گیاهی، تخم‌مرغ، مرغ، گوشت قرمز، حبوبات و ماهی است.
- کاروتنوئیدها: رنگ‌دانه‌هایی است که باعث رنگ زرد و نارنجی میوه‌هایی از قبیل هویج، خربزه و سیب‌زمینی می‌شود.
- لیکوپن: یک ماده شیمیایی موجود در میوه و سبزیجات قرمز از جمله گوجه‌فرنگی و هندوانه است.
- ویتامین A: در هویج، سیب‌زمینی، سبزیجات برگ‌دار تیره‌رنگ و زردآلو به وفور وجود دارد.
- ویتامین C: در مرکبات، سیب‌زمینی، آناناس، کلم بروکلی، اسفناج و انواع توت وجود دارد.
- ویتامین E: آجیل، کره بادام‌زمینی، جوانه گندم، اسفناج، سویا، ماهی، آووکادو و روغن گیاهی حاوی این ویتامین هستند.

مطالعات اخیر محققان دانشگاه رایس نشان می‌دهد آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی بر نوعی رادیکال آزاد به نام ROS تاخت‌وتاز می‌کند و آنتی‌اکسیدان‌های مصنوعی این قابلیت آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی را تقویت می‌کنند.

در ادامه این مطالعه آمده است آنتی‌اکسیدان‌های به دست آمده از نقاط کوانتومی گرافین که برای اولین بار در سال 2013 میلادی از زغال‌سنگ به دست آمد، یکی از این موارد است. این نقاط کوانتومی ذرات نیمه رسانایی هستند که به روش‌های گوناگونی دست ورزی می‌شوند.

مطالعات جدید نشان می‌دهد این نقاط کوانتومی سلاحی توانمند در مقابل رادیکال‌های آزاد هستند.

در ادامه مطالعات آمده است این روش تأمین آنتی‌اکسیدان بسیار مقرون به صرفه است و با افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) به نقاط کوانتومی مشتق شده از زغال‌سنگ حاصل می‌شود.