metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata       متالورژی دیتا

به لطف خدا،metallurgydata کاملترین و پر بازدیدترین(آمار حقیقی و قابل باز دید)مرجع اطلاعات مواد و متالورژی با بیش از 1300 عنوان ،شامل هزاران متن،کتاب،تصویر،فیلم تخصصی در خدمت شما می باشد.پاسخ به سئوالات و مشاوره رایگان با تجربه20 سال تحقیق و مطالعه در شاخه های مختلف متالورژی.

آماده معرفی طرح ها و واحدهای صنعتی موفق و نو آور بصورت ویدئو و متن در این مجموعه هستیم.

http://kiau.ac.ir/~majidghafouri
09356139741:tel
ghfori@gmail.com
با عرض تقدیر و تشکر از توجه و راهنمایی کلیه علاقمندان
با ctrl+f موضوعات خود را در متالورژی دیتا پیدا کنید

پیامرسان تلگرام: metallurgydata@

بارکد شناسایی آدرس متالورژی
بایگانی
http://s7.picofile.com/file/8250325984/%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7_%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86_%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%84.jpg

تصور کنید که اگر این امکان وجود داشت تا ماشین‌هایی کوچک به درون سلول‌های زنده ارسال شوند؛ جایی که آنها قادر بودند مواد دارویی را مستقیم و بیواسطه به سلول تحویل داده، عمل‌های جراحی میکرو انجام داده یا حتی در صورت لزوم سلول را تخریب کنند! چه گام موثری در زمینه علم طب و روش‌های درمانی برداشته می‌شد.
اینک به نظر می‌رسد شاید این تصور چندان هم دور از ذهن نباشد؛ چرا که دانشمندان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا موفق شدند نانو موتورهایی را وارد سلول‌های انسانی کنند و به دنبال آن این موتورها را در درون سلول‌های زنده کنترل نمایند.
این نانو موتورها به عنوان قطعات فلزی راکتی شکل توصیف می‌شوند و نیروی محرک آنها بوسیله ارسال امواج اولتراسونیک تأمین می‌شود. این موتورها به کمک به کارگیری میادین مغناطیسی انتخابی هدایت می‌شوند.
سلول‌هایی که در جریان این تحقیق مورد آزمایش قرار گرفتند از نوع سلول‌های هلا(Hela) بودند. این سلول‌ها از نوع سلول‌های سرطانی هستند که عموماً در تحقیقات پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. نانو موتورها به درون این سلول‌ها فرو برده شده و با کمک امواج اولترا سونیک، درون سلول جابجا شده و حرکت کردند.
این موتورها قادرند بسته به عملکردی که مد نظر است وارد عمل شوند. به عنوان مثال گاهی همانند یک بمب در سلول عمل می‌کنند. در واقع نانو موتورها قادرند در مواقع لزوم همانند یک همزن عمل کنند یعنی به دور خود چرخیده و با این کار ساختارهای مورد نظر را تخریب نمایند. همچنین از این توانایی برخوردارند که درون سلول قرار گرفته و با کوبیدن خود به غشاء سلولی آن‌را سوراخ کنند. این دو نوع عملکرد نانو موتورها بویژه زمانی که هدف نابودی سلول‌های سرطانی است، بسیار کاربردی و ارزشمند خواهد بود.
البته باید این نکته را نیز مد نظر داشت که این موتورها قادرند به صورت خودکار و مجزا از یکدیگر نیز حرکت کرده وارد عمل شوند. این توانایی بسیار ضروری است؛ به خصوص اگر یک ناوگان از آنها در حال نابودی یا درمان سلول‌های مورد نظر خود باشند. هدف نهایی، درمان کل سیستم است و اگر تمام نانوموتورها به صورت همزمان به طرف یک هدف واحد حرکت کنند، این مهم برآورده نخواهد شد.
پرفسور تام مالوک که سرپرستی این تحقیقات را برعهده داشته در رابطه با نانوموتورها چنین می‌گوید:
یکی از رؤیاهای همیشگی ما به کارگیری روش‌های درمانی خارق‌العاده بوده است. چیزی شبیه به یک ناوگان دریایی کوچک که درون بدن ما به گشت زنی مشغول بوده و داروهای مورد نظر را به سلول‌ها برسانند. شاید اکنون به این رؤیا نزدیک‌تر شده باشیم. جایی که نانو موتورها قادرند همچون ناوگانی درون بدن ما حرکت کنند، با یکدیگر در ارتباط بوده و در عین حال روش‌های متعدد تشخیصی و درمانی را به انجام برسانند. در حال حاضر تعداد زیادی اپلیکیشن موجود است که برای کنترل آنها در این مقیاس کوچک و درک چگونگی عملکرد و نحوه حرکت آنها درون بدن قابل استفاده هستند.