metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata متالورژی دیتا

متالورژی،نانو،ریخته گری،مدلسازی،جوشکاری،فرج،متالوگرافی،بیومتریال،ایمنی صنعتی،استخراج،عملیات حرارتی،فلزات،مهندسی مواد،خوردگی،دیرگداز

metallurgydata       متالورژی دیتا

به لطف خدا،metallurgydata کاملترین و پر بازدیدترین(آمار حقیقی و قابل باز دید)مرجع اطلاعات مواد و متالورژی با بیش از 1300 عنوان ،شامل هزاران متن،کتاب،تصویر،فیلم تخصصی در خدمت شما می باشد.پاسخ به سئوالات و مشاوره رایگان با تجربه20 سال تحقیق و مطالعه در شاخه های مختلف متالورژی.

آماده معرفی طرح ها و واحدهای صنعتی موفق و نو آور بصورت ویدئو و متن در این مجموعه هستیم.

http://kiau.ac.ir/~majidghafouri
09356139741:tel
ghfori@gmail.com
با عرض تقدیر و تشکر از توجه و راهنمایی کلیه علاقمندان
با ctrl+f موضوعات خود را در متالورژی دیتا پیدا کنید

پیامرسان تلگرام: metallurgydata@

بارکد شناسایی آدرس متالورژی
بایگانی

یک شرکت هلندی با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی و یک روبات چاپگر معلق، موفق به ساخت پلی بر روی یکی از رودخانه‌های آمستردام شده است.
ساخت اولین آپارتمان با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی به پایان رسیده و حال نوبت به گام بعدی ساخت اشیای دیگر با بهره‌گیری از این تکنولوژی رسیده است. از این‌رو یک شرکت هلندی روبات پیشرفته‌ای توسعه داده که با استفاده از قابلیت چند محوری و معلق بودن، می‌تواند اشیای مورد نظر را در هوا پرینت کند.

این شرکت در وب‌سایت رسمی خود اعلام کرد:
ما اخیرا موفق شده‌ایم در بخش تحقیق و توسعه‌، تکنولوژی رباتیک مقرون به صرفه را توسعه دهیم. این روبات می‌تواند اشیای کاربردی را خلق کند. هدف نهایی ما جهت به نمایش در آوردن توانایی‌ها و قابلیت‌های تکنولوژی، ایجاد یک پل فلزی و زیبا در نقطه‌ای از شهر آمستردام است.
طراحی این پل بر عهده‌ی هنرمندی به نام Joris Laarman است که وی پیش از این در توسعه پرینترهای این شرکت به نام‌های MX3D-Resin و MX3D-Metal نیز همکاری داشته است. تکنیکی که در ساخت این پل به کار برده می‌شود به این صورت است که در ابتدا پرینتر رشته‌های فولادی را با جوش دادن قطعات کوچک فلز مذاب به یکدیگر ایجاد می‌کند؛ سپس استحکام پل مورد نظر با افزایش تعداد این رشته‌ها ایجاد می‌شود. در نهایت روبات قادر است با تکیه دادن بر بخش ساخته شده جلوتر رود و به ساخت ادامه‌ی پل بپردازد.
لارمن یکی از مهندسان این شرکت در رابطه با تکنولوژی روبات یاد شده گفت:
من به آینده‌ی این تکنولوژی جدید اطمینان دارم زیرا از ترکیب تکنیک‌های تولید سنتی و دیجیتال پدید آمده است. روند ساخت چنین پلی به ما ثابت کرد که پرینت سه بعدی می‌تواند مسئولیت ساخت سازه‌های بسیار بزرگ را نیز برعهده بگیرد. این تکنیک آزادی عمل زیادی برای تولید انواع ابزارهای کاربردی ارائه می‌دهد. از این پل می‌توان به عنوان سمبل زیبایی که از پیوند تکنولوژی‌های آینده با سنت‌های آمستردام تشکیل یافته، یاد کرد.
این پل قرار است با همکاری میان ۲ روبات به وجود بیاید؛ به طوری که روند ساخت پل از ۲ سوی رودخانه آغاز خواهد شد، هر روبات در یک سمت رودخانه ساخت پل را آغاز می‌کنند. این کار نشان می‌دهد روبات‌ها به قدری دقت دارند که می‌توانند به تقسیم وظایف خود بپردازند و علاوه بر افزایش سرعت، در ساخت پروژه‌های بزرگ نیز سهیم باشند.
این شرکت تا به حال تعدادی از طراح‌های خود را منتشر کرده است. اما طرح نهایی و محل انتخاب شده برای ساخت پل به زودی مشخص خواهد شد.

مجید غفوری

متالورژی پودر

پوشش